Everyone thinks they have the best dog …. And none of them are wrong! 🐾❤️

Als trotse eigenaar van drie viervoeters kan ik het hier alleen maar mee eens zijn! Bailey, Floyd en Fierro zijn allemaal uniek op hun eigen manier en maken ons gezin compleet. Wist je dat ‘Kukura’ het Tibetaanse woord voor hond is? Dat vonden we een passende naam voor onze website.

Maar genoeg over mij, wat maakt jouw hond de beste?

# Kukura: De webshop voor hondenliefhebbers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan

Ben jij een echte hondenliefhebber en wil je alleen het beste voor jouw trouwe viervoeter? Dan ben je bij Kukura aan het juiste adres! Bij ons staat de veiligheid van jouw hond namelijk bovenaan de lijst.

# QR-penningen: Een slimme manier om jouw hond terug te vinden

Bij Kukura verkopen we penningen met een QR-systeem, waardoor het makkelijk is om jouw hond snel terug te vinden mocht hij of zij onverhoopt verdwalen. Het enige wat je hoeft te doen is de code scannen met je telefoon en je krijgt direct alle belangrijke informatie over de eigenaar van de hond.

# Zelf gezonde hondenkoekjes maken met onze pakketten.

Naast veiligheid biedt Kukura ook gezonde voeding aan voor jouw hond. Met onze pakketten kun je zelf gezonde hondenkoekjes maken waar jouw trouwe viervoeter van zal smullen. En omdat onze producten van Belgische makelij zijn, weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

# Leren halsbanden en leibanden: Stijlvol én veilig.

Maak het plaatje compleet met onze stijlvolle leren halsbanden en leibanden. Niet alleen zien ze er prachtig uit, maar ze zijn ook nog eens veilig voor jouw hond. Onze producten worden namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en comfortabel zijn voor jouw trouwe viervoeter.

Kukura is dé webshop voor hondenliefhebbers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Bekijk ons assortiment en bestel

 

 

# Ontdek alles over je hond met de QR-code penning

Als eigenaar van een hond of kat wil je graag alle informatie bij de hand hebben. Van leeftijd tot allergieën en of hij of zij goed om kan gaan met andere dieren. Maar ook jouw contactgegevens en die van de dierenarts zijn belangrijk om snel terug te vinden. Gelukkig is er nu een handige oplossing: de QR-code penning.

# Een verlengstuk van de chip voor jouw huisdier

Deze penning is geen vervanging van de chip, maar eerder een aanvulling daarop. De QR-code penning kan namelijk veel meer informatie bevatten dan alleen het registratienummer van de chip. Zo kun je ook medische gegevens, foto’s, adres- en telefoonnummer van jou als eigenaar toevoegen in de code.

# Veiligheid voorop

Een QR-code penning biedt veiligheid voor jouw huisdier én voor jou als baasje. Mocht je hond of kat onverhoopt kwijtraken, dan kan degene die hem vindt direct alle belangrijke informatie zien en contact met je opnemen. Zo vergroot je niet alleen de kans op een snelle hereniging, maar voorkom je ook dat iemand anders met verkeerde bedoelingen aan de haal gaat met jouw geliefde huisdier

Kortom, overweeg eens een QR-code penning aan te schaffen als waardevolle toevoeging aan het identificatiemiddel van jouw hond of kat. Het biedt gemak, veiligheid en geeft rust in geval van onverhoopt verlies of diefstal.

Contact

Hebt u vragen, zijn er problemen of wilt u gewoon een gezellig gesprek?
U kunt altijd mailen naar woef@kukura.be of ons telefonisch contacteren op 0472 73 73 03.
Wilt u het wat gemakkelijker? Vul dan gewoon ons contactformulier in, en we contacteren u zo spoedig mogelijk!