Ontdek onze webshop!

Op zoek naar kwalitatieve en personaliseerbare halsbanden, leibanden of harnassen? Werp dan zeker een blik op onze vernieuwde webshop! 
Hier vindt u hoog kwalitatieve halsbanden, leibanden en harnassen gemaakt uit hoogwaardig leer en duurzame polyester.

Alle producten kunnen bovendien gepersonaliseerd worden met een tekst naar keuze alsook kan een selectie van onze producten voorzien worden van een “FindMyFifi” QR code. Het nieuwste revolutionaire informatie systeem voor het delen van informatie over uw favoriete viervoeter zoals contact informatie, medische informatie en meer. 

De vrouw achter Kukura

Mijn naam is Talitha. Een grote dierenvriend met een passie in honden. Dankzij mijn opleiding dierenzorg en vele ervaringen heb ik een grote kennis opgedaan die ik wens te combineren met mijn liefde voor mijn eigen en andermans hun viervoeters.
Hierdoor is Kukura ontstaan, een afgeleide van het Tibanese woord voor hond, met als doel iedere persoon te helpen om geld te besparen, tijd te winnen en vooral hun hond zo gezond mogelijk te houden om zo lang mogelijk van je harige vriend zijn liefde te kunnen genieten.

Achter iedere bot zit een …

Hond?
Dat kan wel eens goed zijn! Maar net als de bovenstaande woordspeling zit ook achter iedere vraag een antwoord.
Ik probeer alvast de meest voorkomende vragen te beantwoorden in onze Q&A, bekijk dus zeker even daar indien je iets wilt te weten komen.
Maar zoals niet alle honden zou lopen achter een bot, kan ik niet alle vragen op voorhand weten. Indien de Q&A geen antwoord geeft op uw vraag kunt u steeds terecht via mail op woef@kukura.be.

Q&A